ΚΙΑΤΟ ΚΑΙΡΟΣ

ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ το ΟΣΔΕ 2020

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης με απόφασή του έθεσε εκ νέου σε λειτουργία το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (ΟΣΔΕ) για το 2020. Η σχετική απόφαση ελήφθη προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία υποβολής δηλώσεων ώστε να εξυπηρετηθούν οι παραγωγοί που επιθυμούν την άμεση ολοκλήρωσή της.

Έτσι δίνεται η δυνατότητα στους παραγωγούς να καταθέσουν τις αιτήσεις τους εξουσιοδοτώντας ηλεκτρονικά εκπρόσωπο του ΚΥΔ σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο των εξουσιοδοτήσεων.

Συγκεκριμένα, η υποβολή των αιτήσεων στα κατά τόπους ΚΥΔ θα πραγματοποιείται μόνο με απομακρυσμένη επικοινωνία μεταξύ του παραγωγού και των υπαλλήλων των Κέντρων τα δε δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά ή εναλλακτικά με τη χρήση είτε ταχυδρομείου είτε υπηρεσιών ταχυδιανομής (κούριερ).

Τέλος, για την οριστικοποίηση της δήλωσης απαιτείται η προηγούμενη επικοινωνία μεταξύ εκπροσώπου του ΚΥΔ και αιτούντος.

Προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση και να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κιάτου Τραγάνας, σεβόμενος τις οδηγίες που έχει δώσει το Υπουργείο και ο ΟΠΕΚΕΠΕ, κάνει την προετοιμασία ώστε να είναι έτοιμη η δήλωση μετά την λήξη των έκτακτων μέτρων διευκολύνοντας όχι μόνο τους αγρότες αλλα και το συνεταιρισμό, ώστε να ολοκληρωθεί το ΟΣΔΕ του 2020 χωρίς πρόσθετα προβλήματα.

Πάντα στο πλευρό των παραγωγών.

 

Μένουμε σπίτι και υποβάλλουμε ΟΣΔΕ

Απαραίτητος 6ΨΗΦΙΟΣ ή ΚΩΔ.TAXIS

Ισχύουν τα μέτρα προφύλαξης που έχει ορίσει η πολιτεία

Πληροφορίες

Α.Σ. ΚΙΑΤΟΥ ΤΡΑΓΑΝΑΣ

Κ.Υ.Δ. ΚΙΑΤΟΥ ΤΡΑΓΑΝΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΥΔ

ΣΠΗΛΙΩΤΗ ΕΡΑΤΩ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΔΡΟΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ - ΚΙΑΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΤΗΛ/ΦΑΞ: 2742024547

 

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: ΜΕΣΣΙΝΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΑΝ. ΥΠΕΥΘΥΝΗ Κ.Υ.Δ

ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΤΗΛ/ΦΑΞ: 2747041055

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νέα

Διαβάστε τα τελευταία Νέα του Συνεταιρισμού μας

Υποβολή δηλώσεων στον ΕΛΓΑ

Περισσότερα...