ΚΙΑΤΟ ΚΑΙΡΟΣ

Σήμερα

Το καταστατικό του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κιάτου - Τραγάνας τροποποιήθηκε τον Μάρτιο του 2017 και εγκρίθηκε από το Ειρηνοδικείο βάσει του Νόμου 4384/2016.

Μετά την τροποποίηση η θητεία των μελών του πενταμελούς (5) Διοικητικού Συμβουλίου και του τριμελούς (3) εποπτικού Συμβουλίου ορίστηκε σε πενταετής (5).

Σήμερα συνεταιρισμός αποτελείται από 149 μέλη

Διοικητικό συμβούλιο - (Το ΔΣ αποτελείται από 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο)

Θέση Ονοματεπώνυμο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΒΛΑΣΙΟΣΕποπτικό συμβούλιο - (Το ΕΣ αποτελείται από 3μελές Εποπτικό Συμβούλιο)

Θέση Ονοματεπώνυμο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΡΙΜΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Μήνυμα προέδρου

Συνάδελφοι αγρότες,
Το Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κιάτου - Τραγάνας, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των καιρών, αποφάσισε την παροχή μιας ακόμη υπηρεσίας προς όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού και ευρύτερα προς το σύνολο του αγροτικού πληθυσμού της περιοχής. Μια πλήρους θεματολογίας ιστοσελίδα, με ειδήσεις, ρεπορτάζ και πληροφορίες χρηστικές για τους αναγνώστες παραγωγούς, με όλες τις εξελίξεις που αφορούν άμεσα τον αγροτικό χώρο και με συνεχή ροή ενημέρωσης για τις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κιάτου - Τραγάνας, υπερασπιζόμενος σταθερά και έμπρακτα τον αγρότη της περιοχής και το εισόδημά του, φιλοδοξεί μέσω της ολοκληρωμένης πληροφόρησης για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον παραγωγό, να αποτελέσει το πεδίο έκφρασης των δικών του απόψεων και να γίνει το πολυχρηστικό εργαλείο που θα διευκολύνει και θα αναβαθμίσει ακόμη και σε καθαρά πρακτικό επίπεδο την ίδια του την εργασία. Η ενημέρωση, άλλωστε, υπήρξε ανέκαθεν βασικός τομέας των δραστηριοτήτων όλων των υπηρεσιών μας. Και τα γραφεία μας παραμένουν πάντα ανοιχτά, με το σύνολο των μελών διοίκησης και των εργαζομένων να είμαστε στη διάθεσή τους. Είμαστε βέβαιοι, όμως, ότι η ιστοσελίδα αυτή θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη.
Στόχος μας είναι η συνέχιση της καλής και θετικής πορείας του Συνεταιρισμού Κιάτου Τραγάνας, της περαιτέρω ανάπτυξης του με την παραγωγή νέων προϊόντων, διαρκών επενδύσεων και της στήριξης των τοπικών παραγωγών που αποτελούν την κινητήρια δύναμη μας
.

Γεώργας Χρήστος